Numele P.Audio este cunoscut in toata lumea. Fiind unul dintre liderii mondiali producatori de difuzoare profesionale, P.Audio si-a castigat o reputatie de furnizor de inalta calitate pentru multe dintre marile companii audio. P.Audio proiecteaza si produce o gama completa de transductoare atat de joasa cat si de inalta frecventa la standarde inalte de performanta si fiabilitate.

P.Audio dispune de facilitati de proiectare si fabricatie de ultima ora iar produsele sunt distribuite in toata lumea. P.Audio furnizeaza produse de calitate atat de brand cat si OEM care acopera intregul spectru de aplicatii si nevoi profesionale.

Firma a fost infiintata in 1991 in Bangkok, Thailanda. Ocupa un complex de 60.000 metri patrati. Dezvoltarea continua i-a permis sa construiasca facilitati de cercetare si dezvoltare ultra moderne la sediul sau. Complexul dispune de asemenea si de o sala acustica de prezentare foarte mare.

Produsele de brand P.Audio acopera o gama larga de transductoare de foarte inalta performanta. O serie de transductoare de joasa frecventa cu Neodymium si Ferita acopera cerintele audio profesionale. Inalta performanta este esentiala in filozofia noastra de proiectare. Fiecare produs din aceasta linie, de la cele mai ieftine pana la transductoarele de inalta performanta, ofera o foarte buna calitate si un nivel profesional de fiabilitate. Driverele noastre de compresie sunt proiectate sa se incadreze in parametri exacti de performanta ceruti de aplicatii precum sisteme mobile de sonorizare pentru concerte sau instalatii de sonorizare fixe de mare putere.

Cercetarea si Dezvoltarea este unul dintre avantajele oferite de P.Audio pietei profesionale audio.O camera anechoica este complementata de ultimele programe de analiza prin metoda elementului finit atat pentru analize mecanice cat si pentru camp magnetic de tip AC si DC. Testele noastre avansate si echipamentele de masuratori si analiza completeaza ciclul complet de design permitand analize in profunzime a performantelor statice si dinamice a transductoarelor.

 

Adresa: Str. Grecescu Nr. 12, Drobeta Turnu Severin, Romania
Tel. 0742.070.470 , Tel./Fax 0252.310.272
E-mail: info@paudio.ro