WEB SITE NOU

Ne-am petrecut ultimii ani reproiectand toata gama noastra de produse, si pentru a le prezenta mai bine am refacut complet web site-ul.

Noul site ofera o prezentare grafica noua si mai multe metode de a obtine repede informatiile dorite.

Puteti face un tur on-line al campusului P.Audio. Acesta este unul dintre cele mai avansate complexe de cercetare, dezvoltare si productie din lume.

Am adaugat de asemenea o vedere de ansamblu asupra capabilitatilor noastre OEM largi de la cercetare si dezvoltare pana la procesele noastre de productie de ultima ora.

NOI PRODUSE DE JOASA FRECVENTA

Cercetarea si dezvoltarea efectuata de noi a dus la o reproiectare completa a transductoarelor noastre de joasa frecventa. Exista sase serii noi de produse de joasa frecventa, cu un total de 31 de transductoare directe cu radiator in noile serii.

Cele doua noi produse foarte usoare se bazeaza pe Neodymium si ofera o performanta marita si fiabilitate mai mare. Noua serie Flag Ship™ ofera bobine de voce de format mare si putere foarte mare. Seria noua imbunatatita SN™ II se bazeaza de asemenea pe tehnologia cu Neodymium si ofera un format mediu pentru voce cu constructia legendara P.Audio rezistenta la demperaturi inalte.

Exista de asemenea patru noi modele bazate pe Ferita, seria Challenger™ II, seria AM™, noua serie E II ™ si seria complet reproiectata IMF™ II.

NOI DRIVERE DE COMPRESIE DE INALTA FRECVENTA

Exista doua serii noi de drivere de compresie cu un total de 11 modele noi.

Noua serie PreNeo™ dispune de magneti de Neodymium optimizati prin metode elementului finit pentru o eficienta de prima mana. Seria ofera patru noi modele cu o varietate de formate a diafragmelor si configuratii de montare.

Echipa de cercetare si dezvoltare a P.Audio a reproiectat completa seria BM-D™ care include sapte noi modele de diferite dimensiuni cu mai multe tipuri de diafragme.

Multe dintre modelele acestor doua serii dispun de asemenea si de tehnologia de rezonanta a cavitatii (Cavity Resonance Technology ™). Aceasta tehnologie noua a fost dezvoltata pentru a imbunatati substantial domeniul timpilor de raspuns in zona necesara vocalelor inalte pentru sistemele pe mai mutle cai.

NOILE HORNURI DE INALTA FRECVENTA

Pentru a suporta complet noile noastre drivere de compresie, am proiectat sase noi hornuri de inalta frecventa. Multe dintre aceste modele se pot roti pentru a modifica dispersia. Aceasta caracteristica permite utilizatorului sa roteasca hornul pentru a oprimiza tiparele verticale si orizontale de radiatii pentru spatiile acustice.

Multe dintre hornurile din noua serie PH™ sunt deasemenea modele foarte avansate cu directionare constanta care asigura o acoperire consistenta si uniforma pentru auditie.

<Pagina anterioara

 

Adresa: Str. Grecescu Nr. 12, Drobeta Turnu Severin, Romania
Tel. 0742.070.470 , Tel./Fax 0252.310.272
E-mail: info@paudio.ro