Administratia P.Audio

Numele P.Audio este recunoscut pe plan mondial. Ca unul dintre liferii pe plan mondial producatori de difuzoare audio profesionale, P.Audio si-a castigat o reputatie de furnizor de inalta calitate pentru multe dintre companiile de top in domeniul audio profesional.

P.Audio proiecteaza si produce o gama intreaga de transductoare de joasa si inalta frecventa la inalte standarde de performanta si fiabilitate.

P.Audio dispune de facilitati de proiectare si fabricatie de ultima ora iar produsele sunt distribuite in toata lumea. P.Audio furnizeaza produse de calitate atat de brand cat si OEM care acopera intregul spectru de aplicatii si nevoi profesionale.

Firma a fost infiintata in 1991 in Bangkok, Thailanda. Ocupa un complex de 60.000 metri patrati. Dezvoltarea continua i-a permis sa construiasca facilitati de cercetare si dezvoltare ultra moderne la sediul sau. Complexul dispune de asemenea si de o sala acustica de prezentare foarte mare.

P.Audio continua sa creasca si in acest moment are peste 500 de angajati profesionisti in acest complex foarte performant dedicat proiectarii si fabricarii celor mai bune difuzoare si produse acustice din lume.


Sediul P.Audio din Thailanda

P.Audio este un complex care ofera un suport deplin de la comanda pana la expediere. Dedicarea firmei la un suport complet se extinde de asemenea la bunul cel mai de pret al acestei companii, angajatii. Locuintele acestora sunt disponibile langa facilitatea principala.


Complexul de locuinte P.Audio

Pagina urmatoare >

Adresa: Str. Grecescu Nr. 12, Drobeta Turnu Severin, Romania
Tel. 0742.070.470 , Tel./Fax 0252.310.272
E-mail: info@paudio.ro