Administratia P.Audio

Zona receptiei este aranjata astfel incat sa asigure o atmosfera profesionala dar si relaxanta pentru clientii si furnizorii ce ne viziteaza. Aceasta zona este integrata in cladirea principala si permite clientilor P.Audio un acces facil atat la departamentul de vanzari, cat si la facilitatile de cercetare si dezvoltare.

Receptia clientilor

Cand fondatorul P.Audio, Dl. Steve Chen si-a imaginat o facilitate de productie de difuzoare de prima mana, scopul sau a fost sa ofere toate conditiile si uneltele necesare pentru clientii si echipa sa, astfel incat acestia sa poata colabora si sa dezvolte produse exceptionale. Sala mare de conferinte este un exemplu al daruirii firmei de a realiza un mediu care sa ajuta la dezvoltarea unor produse de prima mana. Aceasta sala este echipata cu aparatura moderna pentru conferinte si comunicatii.


Sala mare de conferinte P.Audio

Noua facilitate P.Audio este proiectata sa ofere un mediu creativ care sa sprijine comunicarea si cooperarea intre clientii sai, personal si furnizori. Facilitatea ofera zone de intalnire atat in interior cat si in exterior si profita de climatul tropical foarte frumos din Thailanda.


Zonele de intalnire din exterior

< Pagina anterioara  |  Pagina urmatoare >

© All Design Copyright by P.Audio System Co., LTD. 
19/4 Moo 2 T.Bangkratuk A. Samparn Nakornpathom 73210 Thailand
Tel: +66-2-441 6600 (Auto 30 Lines)  Fax: +66-2-441 6699  e-mail: info@paudiothailand.com