Cercetare & dezvoltare

Dedicarea P.Audio pentru cercetare si dezvoltare este substantiala. Dovada principala este camera sa mare anechoica. Aceasta facilitate permite cercetatorilor sa lucreze la un nivel de top. Acestia au ca scop atat dezvoltarea de produse noi cat si punerea facilitatii la dispozitia clientilor sai OEM.


Camera mare anechoica P.Audio ofera un mediu ideal pentru dezvoltarea si verificarea produselor

In vecinatatea zonei de cercetare si dezvoltare se afla una dintre cele mai mari sali de auditie din lume. Aceasta incapere a fost anume construita ca sa fie un mediu pentru testarea produselor. P.Audio intelege importanta facilitatilor de cercetare si dezvoltare si a echipamentelor de testare avansate dar intelege deasemenea si ca testul final apartine urechilor utilizatorilor. Aceasta facilitate ofera atat personalului cat si clientilor P.Audio posibilitatea de a asculta si face comparatii in medii "reale". Facilitatea este mare si astfel proiectata incat sa simuleze exact din punct de vedere audio mediul in care va fi folosit produsul.


Sala mare de auditii proiectata astfel incat sa simuleze exact din punct de vedere audio mediul in care va fi folosit produsul
professional loudspeaker systems.

< Pagina anterioara  |  Pagina urmatoare >

© All Design Copyright by P.Audio System Co., LTD. 
19/4 Moo 2 T.Bangkratuk A. Samparn Nakornpathom 73210 Thailand
Tel: +66-2-441 6600 (Auto 30 Lines)  Fax: +66-2-441 6699  e-mail: info@paudiothailand.com